019 346 440 | myynti@kellokortti.fi | Varaa etäesittely

Aacon Oy - Kellokortti.fi

Aacon Oy on työajanseurantaan erikoistunut suomalainen ohjelmistoyritys. Nykyaikaiset ja toimivat ratkaisumme soveltuvat kaikille – yrityskokoon ja toimialaan katsomatta.

Toimintamme taustalla on yli 20 vuoden kokemus yritysjärjestelmistä – aloitimme jo 1990-luvun alkupuolella toiminnanohjausjärjestelmillä. Pisimmät aktiiviset asiakassuhteemme ovatkin jo melkein neljännesvuosisadan vanhoja!

Pitkä kokemus yrityksen toiminnanohjausjärjestelmistä on antanut hyvän pohjan tuotteiden suunnitteluun ja kehitykseen. Tuotekehityksessä olemme panostaneet erityisesti tuotteen käytettävyyteen ja monipuolisuuteen.


Asiakkaat

Työajanseurantaratkaisuillamme on yli 700 asiakasta ja 20000 käyttäjää. Määrä kasvaa tasaista tahtia - uudet asiakkaat ovat aina tervetulleita. Eri toimialoilla toimivat asiakkamme ovat korvaamaton voimavara tuotteen jatkokehityksessä. Saamme ja toteutamme asiakastoiveita säännöllisesti jokaisessa tuoteversiossa. Tutustu asiakkaisiimme täällä.


Kumppanit

Palveluitamme myyvät myös monet kumppanit – teemme yhteistyötä lähes kaikkien suomalaisten toiminnanohjaus- ja palkkasovellustoimittajien kanssa. Olemme myös Tilaajavastuu Oy:n yhteistyökumppani.


Talous

Taloudellisesti toimintamme on vakaalla pohjalla, olemme kuuluneet korkeimman AAA-luottoluokituksen omaaviin yrityksiin jo useamman vuoden ajan. Toimintamme kasvaa hallitusti ja etsimmekin koko ajan uusia osaajia joukkoomme.

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää meistä, yhteistyömahdollisuuksista tai vaikkapa avoimista työpaikoistamme? Ole yhteydessä minuun.

Jani Tohmo

Toimitusjohtaja


Yhteistyössä