Minuutit talteen ja laskulle

Aina valmiina oleva työajastin kerää työhön käytetyt minuutit talteen. Sen avulla lyhyetkin työtehtävät saa helposti mukaan työaikakalenteriin – ja laskulle. Kellokortti Työajastin on Windows-sovellus, joka on aina käynnissä. Saat sen näkyviin yhdellä klikkauksella, jonka jälkeen se on valmis keräämään tietoa. Kun puhelin soi tai työtehtävä alkaa, on Työajastin käytössä. Työtehtävän tarkemmat tiedot voit antaa työn kuluessa, kun se sinulle sopii.

Työlle voi kirjoittaa selityksen ja sen voi kohdistaa seurantakohteille, kuten muutkin työtunnit Kellokortti-palvelussa. Työajastin pilkkoo päivän työtunnit ja jakaa ne oikein kohdistettuna seurantakohteille. Ajastinta käyttämällä syntyy siis samalla sekä työaikakirjanpito että projekti- ja laskutustieto. Kerätyt tiedot näkyvät työaikakalenterissa ja raporteilla normaaliin tapaan.

Enemmän kuin sekuntikello

Työajastinta ei ole suunniteltu ainoaksi kirjaustavaksi, vaan sen on tarkoitus täydentää muilla tavoilla tehtyjä työaikakirjauksia. Voit siis leimata esimerkiksi leimauslaitteella sisään aamulla ja ulos iltapäivällä. Työajastimella jaat päivän tunnit helposti eri työtehtäville tai asiakkaille.

Ominaisuudet:

  • Helppo ja nopea
  • Aina käyttövalmis
  • Laskee työajat minuutin tarkasti
  • Lisää selityksiä ja kohdista projekteille
  • Toimii Windows-käyttöjärjestelmässä
  • Soveltuu etenkin tilitoimistoille ja konsulteille

Kustannustehokas työajanseuranta

Kellokortti on joustava ja monipuolinen työajanseurantaratkaisu kaikille toimialoille. Hinnoittelun pohjana on aktiivisten käyttäjien määrä ja valitut ominaisuudet.

LASKE TARJOUS