Isännöitsijän työajanseuranta kertaheitolla kuntoon

Asiakkaamme Isännöinti Ilkka Saarinen Oy halusi varmistaa työaikalain toteutumisen ja työntekijöiden jaksamisen ottamalla käyttöön entistä laajemman työajanseurantaratkaisun.

Isännöitsijöiden työaika ja työaikalain piiriin kuuluminen on ollut paljon esillä keskusteluissa viime vuosien aikana. Isännöitsijöiden pitkät työpäivät ja usein hyvin itsenäinen työ ovat aiheuttaneet ongelmatilanteita työntekijöiden ja työnantajan välillä.

Asiakkaamme Isännöinti Ilkka Saarinen Oy halusi varmistaa lain toteutumisen ja työntekijöiden jaksamisen ottamalla käyttöön entistä laajemman työajanseurantaratkaisun. Toimitusjohtaja Ilkka Saarinen:

“Tärkeätä oli se, että saamme työaikalain velvollisuudet täytettyä varmasti ja asiallisesti. Kun hommat on kunnossa, niin meillä ei ole huolta, vaikka työsuojelutarkastaja poikkeaisi.”

Helppo, avoin ja kustannustehokas

Aiemmin käytössä ollut yksinkertaisempi Työkello korvattiin joustavalla Kellokortti-ratkaisulla keväällä 2014. Ilkka Saarisen mukaan valinta oli helppo. Siihen vaikuttivat aiempi hyvä kokemus, palvelun monipuolisuus, palvelun käyttöönotto ja oikea hinta.

“Meillä on nyt sekä paikallinen leimauslaite että mobiilikäyttö. Tehtäväkohtaisesti vaikuttaa, miten työntekijä tekee töihin kirjautumisen. Kukin työntekijä tarkastaa omat työaikamerkintänsä ja esimies hyväksyy ne. Käytämme myös lomasuunnittelua.”

Tyytyväinen asiakas aikoo pysyä palvelussa myös tulevaisuudessa. Ilkka Saarisen mukaan palvelussa on parasta helppokäyttöisyys ja avoimuus. Työaikakirjaukset voi tehdä, korjata ja tarkastaa missä vain nettipalveluna.

“Työajanseuranta saatiin kertaheitolla hyvään kuntoon. Samalla työntekijöiden kohtelu on tasapuolista. Asioihin voi myös puuttua tarvittaessa hyvissä ajoin. Mikäli palvelu kehittyy edelleen hyvään suuntaan, Kellokortti pitää asiakkaistaan huolta ja hinta on kilpailukykyinen, pysymme asiakkaina pitkälle tulevaisuuteen.”

 

Isännöinti Ilkka Saarinen Oy on vuonna 1995 perustettu tamperelainen isännöintitoimisto. Yritys palvelee asunto- ja kiinteistöyhtiöitä isännöinnissä, taloushallinnossa ja kiinteistön kuntoon liittyvissä asioissa. Yrityksen isännöimissä taloyhtiöissä asuu noin 10 000 ihmistä. Lisätietoa: https://iisoy.fi