Kellokortti toi helpotusta työajanseurantaan ja palkanlaskentaan Alfaroc Logistics Oy:lle

Alfaroc Logistics Oy etsi ratkaisua modernimpaan tuntiseurantaan ja valitsi Kellokortin. Käytössä on sekä työajanseuranta että TES-tulkinta helpottamassa palkanlaskentaa.

Alfaroc Logistics Oy on yksi Suomen merkittävimpiä sisälogistiikan ja varastointipalveluiden ulkoistusyhtiöitä ja se työllistää satoja logistiikan ammattilaisia. Yrityksen ja sen henkilökunnan kasvaessa modernimpi työajanseuranta ja palkanlaskennan automaatio nousevat usein ajankohtaisiksi hankinnoiksi. Alfaroc Logistics Oy:n henkilöstöpäällikkö Marinka Linna kuvailee päätösprosessia seuraavasti:

“Olimme vuonna 2011 tilanteessa, ettei paperisten tuntilistojen pyörittäminen ollut enää mitenkään mahdollista ja lähdimme kartoittamaan, että minkälaisia palveluita markkinoilla löytyisi sähköiseen työajanseuraamiseen. Hyvin pian otimme yhteyttä ja kiinnostuksemme Kellokortin palvelusta heräsi entisestään.”

Alfaroc Logistics Oy:lla otettiin käyttöön Kellokortin työajanseuranta ja TES-tulkinta. TES-tulkinta on Kellokortti-palvelun lisäominaisuus, jonka avulla palkanlaskennan rutiinityöt saadaan automatisoitua.

“Lähdimme palvelun kanssa ihan 0-tilanteesta ja tällä hetkellä se palvelee meidän tarpeitamme todella hyvin. Pidämme palvelun joustavuudesta ja siitä, että pääkäyttäjällä on paljon mahdollisuuksia tehdä itse muokkauksia ilman, että se menee aina helpdeskin kautta. Palvelun kautta saamme tällä hetkellä juuri sellaista leimausdataa mitä tarvitsemme ja tietysti työntekijämme myös palkat juuri sellaisina kuin he ovat leimanneet.”

Yhteistyö Kellokortin kanssa on toiminut hyvin. Marinka Linna kuvailee olevansa erittäin tyytyväinen asiakas:

“Olemme kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja uskomme vahvasti sen kasvuun myös tulevaisuudessa! Kellokortti-palvelun kuvaaminen kolmella sanalla on mielestäni helppoa, sillä ne ovat luotettavuus, ketteryys ja helppokäyttöisyys.”

 

Alfaroc Logistics on sisälogistiikan ulkoistamispalveluja sekä varastointi- ja käsittelypalveluja tarjoava yritys. Reagoimme ketterästi liiketoimintasi muuttuviin tarpeisiin ja sesonki- ja volyymivaihteluihin. Maksat vain niistä palveluista, joita todella tarvitset!

Tekijöinä olemme logistiikan kokeneita ammattilaisia. Meiltä saat käyttöösi alan parhaan osaamisen ja motivoituneet tekijät. Käytössämme on myös huippunykyaikaiset varastotilat loistavien liikenneyhteyksien varrella. Lisätietoa yhtiöstä osoitteessa www.alfaroc.fi.