Työajanseuranta työhyvinvoinnin edistämisen ja johtamisen välineenä

”Lemonsoftin työajanseurantajärjestelmä helpottaa johtamistyötä”

 

Savox Communicationsilla on käytössään Lemonsoftin Kellokortti-työajanseurantajärjestelmä. Sitä käyttää noin 100 työntekijää, jotka tekevät omat työaikaleimauksensa järjestelmään mobiilisti, omilla työasemillaan tai tuotannon tiloissa erillisiä leimauslaitteita käyttäen.

— Kellokortti taipuu jokaisen käyttöön työnkuvasta ja toimipisteestä riippumatta. Järjestelmä on todella mukautuva, mikä on tällaisena joustavan työskentelyn aikana todella tärkeää, kertoo Savox Communicationsin HR Manager Jukka Tuominen.

Työhyvinvoinnin edistämisen ja johtamisen väline

Tuominen on työajanseurantajärjestelmän pääkäyttäjä ja hallinnoi sitä oman työasemansa kautta. Pääkäyttäjän lisäksi jokainen esihenkilö voi tehdä järjestelmään haluamansa asetukset ja saa sieltä tarvitsemansa raportit. Esihenkilöillä on myös mahdollisuus tarkistaa henkilökunnan tekemät leimaukset ja valvoa järjestelmän kautta heidän kuormitustaan. Kellokortti on näin ollen paitsi johtamisen väline, myös työkalu henkilöstön työhyvinvoinnin edistämiseen.

— Kellokortti on helppokäyttöinen järjestelmä, joten henkilöstön tekemät leimaukset menevät kerralla oikein. Tällöin esihenkilöiden järjestelmästä saama data vastaa todellisuutta, eikä aikaa kulu virheellisten leimausten setvimiseen. Kellokortti on myös loistava työkalu lomasuunnitteluun – sieltä pystyy nopeasti tarkistamaan, kuka on paikalla. Se tekee arjesta helppoa.

Kotimaisen järjestelmätoimittajan kanssa työskentely on mutkatonta

Tuomisen mukaan Lemonsoft tarjoaa asiakasyrityksilleen heidän tarpeisiinsa mukautuvien järjestelmien lisäksi myös yksilöllistä asiakaspalvelua. Esimerkiksi Savox Communicationsin toive Kellokortin tietojen siirtymisestä suoraan yrityksen palkanlaskentaan toteutettiin jouhevasti sujuneessa projektissa. Tuominen antaa arvoa myös Lemonsoftin kotimaisuudelle.

— On hienoa työskennellä sellaisen järjestelmätoimittajan kanssa, jonka tuntemus esimerkiksi suomalaisesta työaikalainsäädännöstä on korkealla tasolla. Se tekee yhteistyöstä mutkatonta.

Tuominen suosittelee Lemonsoftin palveluja kaikille, erityisesti organisaatioille, joilla on joustavat työskentelymahdollisuudet ja henkilöstöä eri toimipisteillä.

— Meillä ei ole mitään tarvetta miettiä muita vaihtoehtoja. Olemme todella tyytyväisiä homman toimintaan.

 

Savox Communications Oy Ab (Ltd.) on Espoossa vuonna 1982 perustettu yritys, joka valmistaa sotilas- ja viranomaiskäyttöön suunnattuja, vaativien olosuhteiden kommunikaatiojärjestelmiä. Savox Communicationsin tuotteita myydään ympäri maailman, ja yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa. Vuonna 2020 yrityksen liikevaihto oli 20,2 milj. € ja se työllisti 106 henkilöä.