0 kommenttia
Useat pienet yritykset ovat lähestyneet meitä toiveilla erillisestä versiosta, jolla voisivat seurata työtunteja helposti ja edullisesti. Päätimme kehittää Kellokortti.fi MINI -palvelun, joka on kevennetty versio työajanseurantajärjestelmästämme ja suunniteltu erityisesti pienimpien yritysten tarpeisiin. Sen avulla yritykset voivat seurata työaikaa, kohdistaa tunnit projekteille ja tehdä matkalaskut vaivattomasti.

Milloin Kellokortti.fi MINI on oikea ratkaisu yrityksellesi?
  • Yrityksessäsi on alle 15 henkeä töissä
  • Haluatte täyttää Työaikalain asettaman velvollisuuden seurata työaikaa ja paperit ja Excelit eivät enää riitä yrityksenne tarpeisiin
  • Etsitte helppokäyttöistä ja edullista ratkaisua työajanseurantaan
  • Haluatte seurata työaikaa tietokoneella tai matkapuhelimella, eikä kiinteälle leimauspäätteelle ole tarvetta
  • Ylityölaskentaa ei tarvita, vaan pelkkä liukumien seuraaminen riittää

Kellokortti.fi MINI -palveluun on myös saatavilla matkalaskuominaisuus, jonka avulla pienetkin yritykset saavat sähköistettyä matkalaskunsa helposti. Sen automaattisen päivärahalaskennan ja kilometrikorvausten ansiosta matkalaskut saadaan nopeasti hyväksyttäväksi ja seuraavaan palkanmaksuun.

Suuremmille yrityksille paras ratkaisu on edelleen Kellokortti.fi PRO -palvelumme, jonka monipuoliset ominaisuudet taipuvat vaativampiinkin työajanseurannan tarpeisiin. Voit tutustua Kellokortti.fi-palvelun molempiin versioihin ja niiden ominaisuuksiin ominaisuusvertailusta ja tutkia kumpi vastaa yrityksenne tarpeita paremmin.

Kellokortti.fi MINI -palvelulla hoidat mikroyritysten työajanseurannan vaivattomasti ja edullisesti

Kiinnostuitko? Kellokortti.fi MINI palvelusta on saatavilla 14 päivän maksuton koekäyttö. Aloita se täältä >>
Kommentoi