0 kommenttia

Parannamme jatkuvasti Kellokortti.fi palveluamme asiakkaidemme toiveiden perusteella. Tällä viikolla julkaisimme erittäin toivotun uudistuksen eli Kellokortti.fi löytyy nyt App Storesta. Uudessa päivityksessä tuli myös uudistuksia mm. käyttöliittymään ja palvelumme eri näkymiin ja raportteihin.

Uudistuksia on tullut niin käyttäjille kuin palvelun ylläpitäjille. Käyttäjille näkyvimmät uudistukset ovat:
•    Kellokortti.fi sovellus löytyy nyt App Storesta. Sovellus on yhteensopiva iPhone, iPad ja iPod touch laitteiden kanssa.
•    Käyttöliittymän ja sen ulkoasun parannukset. Näkyvin uudistus on valikoiden siirtyminen yhden napin taakse vasempaan yläreunaan. Näin on saatu enemmän tilaa mm. suositulle työaikakalenterillemme.
•    Lounastauon lisäys on tehty nyt entistä helpommaksi työaikakalenterissa. Uusi toiminto antaa käyttäjille mahdollisuuden jakaa kirjauksen kahdeksi ja lisätä väliin lounastauon.

Palvelua kehitetään jatkossakin ahkerasti. Seuraavaksi palvelu paranee matkalaskujen ja hyväksyntänäkymän uudistuksilla. Näistä ja muistakin uudistuksista löydät aina tietoa seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa. Olemme lisänneet tiedotusta eri kanavilla, joten nyt on hyvä hetki seurata meitä niissä!

Kommentoi