0 kommenttia
Julkaisimme joulukuussa Applen tuotteille suunnitellun Kellokortti.fi-sovelluksen App Storessa. Nyt meillä on hyviä uutisia Android-puhelimen käyttäjille, sillä vastaava sovellus löytyy Google Play Kaupasta.

Kellokortti.fi-sovellus löytyy nyt Google Play Kaupasta

Kellokortti.fi-sovellus tekee palvelumme käytön entistä helpommaksi matkapuhelimella. Voit tehdä työaikaleimaukset helposti paikasta riippumatta. Sovelluksen avulla voit myös muokata työaikakirjauksia, ilmoittaa poissaoloja ja seurata työaikapankin saldoja.

Tämä sovellus on tarkoitettu vain rekisteröityneille Kellokortti.fi-palvelun käyttäjille, joilla on käytössään mobiililisenssi. Mikäli et ole vielä käyttäjä, voit lukea lisää palvelusta ja sen käyttöönotosta www-sivuiltamme osoitteessa www.kellokortti.fi. Mikäli olet jo käyttäjä, voit ottaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään saadaksesi käyttöösi mobiililisenssin.

Huomaathan, että sovelluskaupassa on meiltä myös leimauslaitesovellus. Sen löydät kaupasta nimellä Kellokortti.fi leimauslaite. Tämä sovellus mahdollistaa Kellokortti.fi-palvelun leimaukset Android-puhelimella ja on suunnattu Raksa-palvelumme käyttäjille. Varmistathan siis ennen latausta, että valitsit oikean sovelluksen.

Kehitämme Kellokortti.fi-palvelua jatkuvasti ja Android-sovellus on yksi monista uudistuksistamme tämän talven aikana. Löydät tuotepäivityksistä aina uusinta tietoa seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa!
Kommentoi