0 kommenttia
Tavoitteenamme on kehittää ratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat hoitaa työntekijöihinsä liittyvät tehtävät ja velvollisuudet kätevästi. Kehitämmekin Kellokortti.fi-palvelua jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden perusteella. Ensi syksynä on luvassa taas muutamia toivottuja uudistuksia, kun julkaisemme uuden HR-ominaisuuden ja loma- ja poissaolohallinta kehittyy entistäkin monipuolisemmaksi.

Kehitämme Kellokortti.fi-palvelua jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden perusteella. Ensi syksynä julkaisemme uuden HR-ominaisuuden ja loma- ja poissaolohallinta kehittyy entistäkin monipuolisemmaksi.

Kellokortti.fi HR


Kellokortti.fi-palveluun tuodaan syksyllä uusi HR-ominaisuus tukemaan asiakkaidemme henkilöstöhallinnon prosesseja. Sen avulla voidaan tehostaa henkilöstöhallinnon tehtäviä, tukea esimiestyötä ja kehittää työntekijöiden osaamista suunnitelmallisesti.

Ominaisuus mahdollistaa henkilöstötietojen säilyttämisen tehokkaasti yhdessä paikassa ja tuo mahdollisuuksia mm. henkilöstön osaamisten ja koulutusten hallintaan. Palvelulla voidaan myös kerätä vapaavalintaisia HR-tietoja juuri siinä muodossa kuin itse haluatte.

Henkilöstösi tiedot ovat meillä turvassa ja ominaisuus on yhteensopiva GDPR-asetuksen kanssa. Voit esimerkiksi määrittää rooleilla, kuka pääsee tarkastelemaan ja muokkaamaan näitä HR-tietoja.

Lomat ja poissaolot kehittyy


Tarjoamamme lomasuunnittelu on jo monilla käytössä, mutta kehitämme sitä tällä hetkellä entistäkin paremmaksi. Jatkossa palvelumme avulla voidaan suunnitella lomien lisäksi muutkin poissaolot, kuten koulutukset, työmatkat ja lomarahavapaat. Esimies voi myös hyväksyä kaikki lomat ja poissaolot Kellokortti.fi-palvelun sisällä ja saada entistäkin tarkemman kuvan käytössä olevista resursseista.

Nykyisille lomasuunnittelua käyttäville asiakkaille tämä ei aiheuta toimenpiteitä. Päivitämme laajennetun lomasuunnittelun kaikille ominaisuutta käyttäville automaattisesti syksyn aikana.

Tulevat syksyn uudistukset tekevät Kellokortti.fi-palvelusta entistäkin monipuolisemman ja antavat pohjan hyvän työntekijäkokemuksen luomiselle. Pysyt palvelullamme helposti ajan tasalla henkilöstöhallinnon eri tehtävistä ja voit hoitaa samassa järjestelmässä kaikkia henkilöstöön liittyviä tietoja, työaikakirjauksia, lomia ja poissaoloja, sekä matkalaskuja.

Mikäli haluat ottaa käyttöön uusia ominaisuuksia tai sinulla on niistä lisäkysymyksiä, voit olla yhteydessä meihin myynti@kellokortti.fi.
Kommentoi