0 kommenttia

Työajanseurannan, kuten muidenkin yrityspalveluiden hankinnassa oleellisimpia vaikuttimia ovat toimittajan tausta sekä usko siihen, että hankittava palvelu täyttää tarpeet ja tuottaa suunnitelman mukaista hyötyä. Myyjän näkökulmasta referenssitarinat ja yrityksen taustatiedot toimivat tässä korvaamattomina työkaluina. Referenssien haasteena on kuitenkin yritysten erilaiset tarpeet. Ratkaisu, joka toimii muualla ei välttämättä toimi meillä.

Kellokortti.fi-työajanseurantapalvelullamme on jo yli 500 tyytyväistä asiakasta. Niitä me haluamme lisää - tyytyväisiä asiakkaita.Varmistaaksemme asiakastyytyväisyyden, tarjoamme kaikille uusille asiakkaille tyytyväisyystakuun!


rahat_takaisinTYYTYVÄISYYSTAKUU 30 PV

Tyytyväisyystakuun ansiosta voitte hankkia Kellokortti.fi-palvelun riskittömästi! Takuu on voimassa, kun palvelu on ollut tuotantokäytössä 30 pv. Tuotantokäytöllä tarkoitetaan palvelun oikeaa käyttöä vähintään 50% käyttäjistä. Jos Kellokortti.fi ei sovellu käyttöönne, voitte palauttaa sen. Hyvitämme yhden leimauslaitteen hinnan, kuukausikulut sekä 75% peruskäyttöönottohinnasta. Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme myynti@kellokortti.fi tai varaa maksuton etädemo.


Kommentoi