17 keskiviikko

Fuusiotiedote

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Aacon Oy (2299480-0) fuusioituu emoyhtiöönsä Lemonsoft Oy:öön (2017863-1) 31.3.2021. Aacon Oy:n operatiivinen liiketoiminta ja kaikki siihen liittyvät sopimukset, velvoitteet ja vastuut siirtyvät sellaisinaan sulautumisen seurauksena Lemonsoft Oy:lle, joka jatkaa toimintaa omalla nimellään ja Y-tunnuksellaan. Fuusion yhteydessä palvelumme ja henkilöstömme säilyvät ennallaan ja Kellokortti.fi jatkaa itsenäisenä brändinä, mutta fuusio aiheuttaa jonkin verran muutoksia yhteystietoihin.

Lemonsoft Oy on kotimainen ohjelmistotalo-konserni ja kehitämme ohjelmistoratkaisuja liiketoimintasi parhaaksi. Mahdollistamme asiakasyritystemme liiketoiminnan kasvun ratkaisujemme avulla. Uskomme, että meidän avullamme asiakasyrityksemme tekevät parempaa tulosta ja saavat alan parhaan asiakaskokemuksen. Meitä on noin 110 henkeä ja liikevaihtomme on 15 miljoonaa euroa. Konsernillamme on asiakkaita yli 6.000 ja olemme mukana yli 50.000 käyttäjän arjessa.

Kellokortti.fi on ollut viimeisen vuoden ajan osa Lemonsoftin Oy:n kokonaisratkaisua innovatiivisilla ratkaisuillaan työajanseurantaan, TES-tulkintaan ja lomasuunnitteluun. Sulautumisen lähtökohtana on yhtiörakenteen selkiyttäminen sekä halumme tarjota konsernimme laaja asiantuntemus ja tuotevalikoima asiakkaidemme käyttöön yhden yrityksen alta. Resurssien yhdistäminen antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet jatkaa voimakasta kehitystyötä ja tämä tulee näkymään asiakkaillemme myös Kellokortti.fi-palvelun jatkuvana kehityksenä.

Sulautumisen jälkeen samat henkilöt vastaavat edelleen Kellokortin asiakassuhteista ja toiminnasta. Kellokortti.fi puhelinvaihteen ja tuen numerot säilyvät ennallaan, samoin henkilökunnan puhelinnumerot. Uudet henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@lemonsoft.fi, mutta vanhatkin sähköpostiosoitteet toimivat toistaiseksi.

Sulautuminen vaikuttaa lisäksi y-tunnukseen, VAT-numeroon sekä laskutustietoihin. Fuusiopäivän jälkeen laskut tulee osoittaa Lemonsoft Oy:lle alla oleviin osoitteisiin. Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli ette pysty toimittamaan laskujanne verkkolaskuina, laskut tulee toimittaa sähköpostilla: taloushallinto@lemonsoft.fi

Yhteystiedot 1.4.2021 alkaen:

Nimi: Lemonsoft Oy
Y-tunnus: 2017863-1
VAT nro: FI20178631
Laskutuksen yhteystiedot: taloushallinto@lemonsoft.fi
Laskutusosoite: OVT-tunnus: 003720178631
Operaattorin tunnus: BAWCFI22
Operaattori: Basware
Posti- ja käyntiosoite: Keskikatu 11 B, 45100 Kouvola
Kotisivut: www.kellokortti.fi
Sähköposti: etunimi.sukunimi@lemonsoft.fi
myynti@kellokortti.fi
info@kellokortti.fi
Puhelin: 019346440


Lisätietoja:

Kari Joki-Hollanti
toimitusjohtaja
Lemonsoft Oy

Lemonsoft Oy logo


Aiheet:

  • Jaa:

Kellokortti.fi on nykyaikainen pilvipalvelu, jossa työajanseuranta voidaan tehdä leimauslaitteilla, tietokoneella tai matkapuhelimella. Tarjoamme myös innovatiiviset ratkaisut matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun!

Tutustu palveluun

2020 © Kaikki oikeudet pidätetään Kellokortti.fi

Ota yhteyttä

ETSI