Leimauslaitteet yrityksesi tarpeisiin

Leimauslaitteet, mobiilissa tapahtuva työajankirjaus vai molemmat vaihtoehdot? Kellokortti-palvelussa työaikaleimaukset voi tehdä monella eri tavalla. Silloin kun työ tehdään yhdessä paikassa, on helppokäyttöinen leimauslaite usein kustannustehokkain tapa seurata työaikaa. Valikoimassamme on laitteita eri käyttötarkoituksiin. Myyntimme auttaa sinua mielellään oikean leimauslaitteen valinnassa.

Kellokortti A11

Kellokortti A11 on leimauslaitteiden huippumalli. Ison kosketusnäytön ansiosta sen käyttö on helppoa ja nopeaa. Näyttö ohjaa käyttäjää, joten käyttökoulutusta ei yleensä tarvita lainkaan. Perusominaisuuksien lisäksi A11 voidaan haluttaessa määrittää kysymään kohdetietoja, kuten projektia tai asiakasta. Laitteen määritykset tehdään selkeässä Kellokortti käyttöliittymässä.

Ominaisuudet

  • Liitetään langalliseen lähiverkkoon, myös 4G-versio
  • Mahdollisuus viivakoodilukijaan
  • Saatavana ruokalapäätteeksi
  • Käyttäjän tunnistus avaimenperällä, henkilökortilla (EM4100, Mifare) tai Valttikortilla

Kellokortti A4

Kellokortti A4 on rakennustyömaille suunniteltu yksinkertainen leimauslaite. Se lukee Valttikortteja sekä muita Mifare-tunnisteita. Laite kestää hyvin käyttöä eikä vaadi käyttökoulutusta.

Ominaisuudet:

  • GPRS-yhteys (sim-kortti sisällä)
  • Selkeä käyttöliittymä, merkkivalot
  • Käyttäjän tunnistus avaimenperällä tai Valttikortilla
  • Akkuvarmennus, toimii myös sähkökatkon aikana

Leimauslaitteen edut

Helppo muistaa

Työaikaleimaus on helppo muistaa, kun laite on sijoitettu keskeiselle paikalle esim. toimiston ovelle tai henkilökunnan tiloihin.

Luotettava

Laite on aina valmiina leimaukseen. Työaika alkaa aina sovitussa paikassa, kun leimaus tehdään sinne sijoitetulla laitteella.

Nopea leimaus

Leimaaminen vie vain joitain sekunteja. Näytä tunniste ja laitteen selkeä käyttöliittymä hoitaa loput!

Kulunvalvonta

Tiedä, missä työntekijäsi liikkuvat. Laitteen avulla tiedät reaaliaikaisesti, koska työntekijäsi ovat saapuneet tai lähteneet.

Kustannustehokas työajanseuranta

Kellokortti on joustava ja monipuolinen työajanseurantaratkaisu kaikille toimialoille. Hinnoittelun pohjana on aktiivisten käyttäjien määrä ja valitut ominaisuudet.

LASKE TARJOUS