Integroi Kellokortti omiin järjestelmiisi

Kellokortti on joustavasti integroitavissa yrityksesi valmiiksi käyttämiin järjestelmiin. Yhteen paikkaan keskitetty tiedonsyöttö säästää aikaa ja vähentää virheitä. Tavallisimmin integrointi tehdään palkanlaskenta-, HR-, projekti- tai tuotannonohjausjärjestelmään. Integraatiolla voidaan esimerkiksi siirtää henkilötiedot toisesta järjestelmästä automaattisesti Kellokortti-palveluun. Näin tiedot ovat heti käytettävissä eikä tietojen syötössä tapahdu näppäilyvirheitä.

Seurantakohteiden integraatio

Seurantakohteet on esimerkki tiedoista, jotka voidaan tuoda ulkoisista järjestelmistä. Olemme vuosien varrella rakentaneet asiakaskohtaisia integraatioita erilaisiin tuotannon/toiminnanohjausjärjestelmiin sekä projektinhallintasovelluksiin.

Palkanlaskennan integraatio

Kellokortti-palvelussa on mahdollisuus käyttää erilaisia integrointitapoja. Tavallisimmin tiedot siirretään HTTP-pohjaisesti joko XML-, CSV- tai JSON-muodossa. Palkanlaskentaan tapahtumat voidaan viedä työaikakirjauksina, jolloin palkanlaskenta hoitaa tulkinnan, tai palkkatapahtumina Palkkarobotilla.

Vakiorajapinnat hyötykäyttöön

Räätälöityjen liittymien lisäksi Kellokortissa voidaan käyttää vakiorajapintoja. Niiden käyttöönotto on helppoa ja edullista. Vakiorajapinnan kautta voit tuoda ja muokata henkilöiden perustietoja ja seurantakohteita. Sen kautta noudat lisäksi tuntikirjauksia ja Palkkarobotin tapahtumia. Osa liittymistä on HTTP POST/GET & CSV -pohjaisia, osassa käytetään Web Services -rajapintoja.

Kysy lisää integrointimahdollisuuksista myynnistämme!

Integraatiot palkanlaskentaan

Seuraaviin ohjelmiin on olemassa integraatio Lemonsoft, Mepco, Netvisor, EmCe Palkanlaskenta ja Työajanhallinta, Procountor, Tikon, Personec W, Xpaja,  Visma Nova, Fivaldi, Scala, DL Prime, Heeros, Maestro, Tietosuunta, eFina, Fennoa ja Hogia

Kysy lisää integrointimahdollisuuksista myynnistämme!

Integraatiot HR ja työvuorosuunnitteluun

Seuraaviin ohjelmiin on olemassa integraatio  Sympa, Mepco HRM, MaraPlan ja Titania.

Kysy lisää integrointimahdollisuuksista myynnistämme!

Integraatiot projektinhallintaan ja liiketoiminnan kehitykseen

Seuraaviin ohjelmiin on olemassa integraatio Lemonsoft, M-Files, Rentman, Accuna ja Finazilla.

Kysy lisää integrointimahdollisuuksista myynnistämme!

Integraatiot toiminnan- ja tuotannonohjaukseen

Seuraaviin ohjelmiin on olemassa integraatio Lemonsoft, Sonet, Jydacom, Microsoft Dynamics NAV, Xpaja ja Accuna.

Kysy lisää integrointimahdollisuuksista myynnistämme!

Kustannustehokas työajanseuranta

Kellokortti on joustava ja monipuolinen ratkaisu työajanseurantaan kaikille toimialoille. Hinnoittelun pohjana on aktiivisten käyttäjien määrä ja valitut ominaisuudet.

LASKE TARJOUS