Kellokortti.fi versio 10.2020
14 keskiviikko

Kellokortti.fi 2020.10 kohokohdat

Lokakuun version muutokset painottuvat Kellokortti.fi-palvelun hyväksyntään ja matkalaskuihin, sekä mukana on korjauksia ja parannuksia. Versiopäivitys tehdään tiistaina 14.10. klo 21.30. Seuraavassa lisätietoja versiomme kohokohdista.

Hyväksyntänäkymään parannuksia

Olemme asiakastoiveesta tehneet muutoksia Hyväksyntänäkymään, joka löytyy valikosta sijainnista Hyväksyntä > Hyväksyntänäkymä. Hyväksyntänäkymässä on nyt helpompaa tarkastella ja hyväksyä tunteja isommalta työntekijämäärältä. Sekä pääkäyttäjät että hyväksyjät pystyvät näkemään useamman käyttäjän tapahtumat kerrallaan ilman, että tarvitsee käydä erikseen avaamassa jokaisen käyttäjän tietoja. Tämän lisäksi pääkäyttäjät voivat hyväksyä usean käyttäjän työtunnit yhdellä kertaa.

Useamman työntekijän viikkojen selaus

Hyväksyntänäkymässä pääkäyttäjät ja hyväksyjät voivat jatkossa tarkastella usean käyttäjän tietoja painamalla haluttua osioita. Osion valinnan jälkeen sivulle tulee näkyviin henkilöiden tapahtumat ja niitä pystyy selaamaan.

Hyväksyntänäkymässä on nyt helpompaa selata useamman henkilön tietoja

Useamman työntekijän viikkojen hyväksyntä

Pääkäyttäjillä on nyt mahdollisuus hyväksyä usean henkilön työtunnit yhdellä kertaa. Hyväksyntänäkymään on lisätty ”Valitse kaikki” -teksti, jonka avulla voidaan valita yhdellä kertaa kaikki listalla olevat käyttäjät. Tämän avulla pääkäyttäjien ei tarvitse käydä erikseen valitsemassa kaikkia henkilöitä ja he saavat nopeasti hyväksyttyä tai hylättyä valittujen henkilöiden kirjaukset.

Hyväksyntä helpottuu useammalta henkilöltä kerrallaan

Matkalaskujen maksatukseen on luotu uusi näkymä

Pääkäyttäjät voivat jatkossa siirtää pelkät hyväksytyt matkalaskut yksitellen tai massana maksatukseen Matkalaskujen maksatus -näkymästä. Näkymässä voi myös tarkastella aiemmin maksettuja eriä sekä tulostaa halutusta erästä maksatuslistan ja matkalaskut.

Ominaisuudella pyritään helpottamaan ja nopeuttamaan matkalaskujen läpikäyntiä. Uusi näkymä löytyy valikkosijainnista: Työkalut > Tiedonsiirto (tuonti/vienti) > Matkalaskujen maksatus.

Uudesta näkymästä on pääkäyttäjille monia hyötyjä:

  • Se helpottaa ja nopeuttaa matkalaskujen maksatusta
  • Pääkäyttäjä pystyy tarkastelemaan jo maksettuja eriä
  • Näkymästä voi tulostaa erän matkalaskut ja maksatuslistan
  • Näkymästä voidaan viedä erillisesti toteutetulla siirtotiedolla matkalaskut suoraan toiseen järjestelmään

Matkalaskujen maksatus helpottuu Kellokortti.fi versiossa 2020.9

Matkalaskujen valmismerkinnän sijainti muuttuu

Asiakaspalautteen pohjalta olemme tehneet pienen muutoksen matkalaskunäkymään, joka löytyy matkalaskuasiakkailtamme sijainnista Matkat ja kulut > Matkalaskut > Uusi matkalasku. Muutos on nähtävillä kaikilla käyttäjillä.

Muokkasimme Valmis hyväksyttäväksi – painikkeen ulkoasua ja sijaintia. Jatkossa painikkeen teksti on Merkitse valmiiksi/Peru valmismerkintä ja sen sijainti on Tallenna ja sulje –painikkeen vieressä. Tällä muutoksella pyritään selkeyttämään näkymää.

Matkalaskujen ulkoasuun tehtiin pieniä muutoksia Kellokortti.fi versiossa 9.2020


Aiheet: ,

  • Jaa:

Kellokortti.fi on nykyaikainen pilvipalvelu, jossa työajanseuranta voidaan tehdä leimauslaitteilla, tietokoneella tai matkapuhelimella. Tarjoamme myös innovatiiviset ratkaisut matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun!

Tutustu palveluun

2020 © Kaikki oikeudet pidätetään Kellokortti.fi

Ota yhteyttä

ETSI