27 keskiviikko

Kellokortti.fi 2021.1 kohokohdat

Tammikuun version muutokset keskittyvät hyväksyntänäkymään sekä hyväksyjän raportteihin. Olemme myös toteuttaneet yhden asiakkaidemme kysytyimmistä ominaisuustoiveista, sillä version myötä palveluumme tulee ruotsin kielen tuki käyttäjän ja hyväksyjän rooleille.

Versiopäivitys tehdään keskiviikkona 25.1. klo 21.30. Seuraavassa lisätietoja versiomme kohokohdista.

Uusia toiminnallisuuksia hyväksyntänäkymään

Tulevassa päivityksessä hyväksyntänäkymään tulee kaksi uutta ominaisuutta, uusia suodatusmahdollisuuksia sekä ”Valitse kaikki” -toiminto esimiehille / hyväksyjille. Hyväksyntänäkymä löytyy valikosta sijainnista Hyväksyntä | Hyväksyntänäkymä.

Pääkäyttäjät ja hyväksyjät pystyvät päivityksen jälkeen suodattamaan tarkemmin käyttäjien kirjauksia. Jatkossa niitä on mahdollista suodattaa työaikaryhmillä, yksiköillä ja kohteilla. Suodatusten avulla saat kätevästi rajattua kirjaukset vaikkapa vain tietyltä yksiköltä.

Hyväksyntänäkymän ”Valitse kaikki” -toiminto on tähän mennessä ollut käytössä ainoastaan pääkäyttäjillä. Toiminnon saa jatkossa otettua käyttöön myös esimiehille ja hyväksyjille asetusten kautta. Asetuksen sijainti on: Työkalut | Muut asetukset | Yleiset asetukset | Perusasetukset – ”Valitse kaikki -toiminto hyväksyjille”. Tällöin esimiehet pystyvät valitsemaan yhdellä napin painalluksella kaikki listalla olevat käyttäjät. Oletuksena tämä asetus on käytössä ainoastaan pääkäyttäjillä.

Kaksi uutta raporttipohjaa hyväksyjäraporteille

Hyväksyjäraporteille on tehty kaksi uutta raporttimallia: ”Työaikaraportti (päivätaso)” ja ”Työaikaraportti (kirjauksittain)”. Löydät ne valikkosijainnista Hyväksyntä | Hyväksyntäraportit. Raporteilla saadaan tiedot henkilön työaikakirjauksista valitulta aikaväliltä päivittäisenä yhteenvetona tai kirjauksittain.

Aiemmin kyseiset raportit on ollut saatavissa hyväksyjänä vain henkilö kerrallaan työaikaraporttien alta, mutta nyt hyväksyjäraporttien avulla voidaan tulostaa kerralla kaikkien käyttäjien työaikakirjauksia päivätasolla tai kirjaustasolla.

Kellokortti nyt myös ruotsinkielisenä!

Kellokorttia on mahdollista jatkossa käyttää myös ruotsinkielisenä. Ruotsinkielisen version saa laitettua käyttäjälle henkilötietoasetusten kautta: Työkalut | Henkilöasetukset | Henkilöt | Muokkaa | Perusasetukset – Kieli. Jos käyttäjän kieleksi valitaan ruotsi, valikot ja eri toiminnot näkyvät ruotsiksi.

Ruotsin kielen tuki tulee versiossa selain- ja mobiilikäyttöön sekä käyttäjän että hyväksyjän/ esimiehen rooleille. Leimauslaitteille julkaisemme kielituen myöhemmin. Pääkäyttäjän tulee edelleen olla suomenkielinen.

Mikäli havaitsette käännöksissä vielä puutteita, laitattehan niistä meille tietoa info@kellokortti.fi.

Kellokortissa on nyt myös ruotsin kielen tuki käyttäjänä ja hyväksyjänä

Hinnasto selkeämmin esille

Saimme syksyn asiakaskyselyissä toiveen siitä, että hinnastoon löytyisi linkki suoraan Kellokortista. Hinnasto on nyt lisätty pikalinkillä lisenssien hallintaan. Lisenssien hallinta löytyy valikkosijainnissa Työkalut | Lisenssien hallinta.


Aiheet:

  • Jaa:

Kellokortti.fi on nykyaikainen pilvipalvelu, jossa työajanseuranta voidaan tehdä leimauslaitteilla, tietokoneella tai matkapuhelimella. Tarjoamme myös innovatiiviset ratkaisut matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun!

Tutustu palveluun

2020 © Kaikki oikeudet pidätetään Kellokortti.fi

Ota yhteyttä

ETSI