Kellokortti 2020.2 version kohokohdat
19 perjantai

Kellokortti.fi 2021.2 kohokohdat

Helmikuun versiossa julkaisemme uuden viestityspalvelun, jonka kautta asiakkaamme voivat määritellä millaisia järjestelmäviestejä haluavat vastaanottaa. Lisäksi tuomme kohderaporteille uuden ominaisuuden ja ruotsin kielin tuki laajenee leimauslaitteille.

Versiopäivitys tehdään tiistaina 23.2. klo 21.30. Seuraavassa lisätietoja versiomme kohokohdista.

Viestityspalvelu

Uuden version myötä Kellokortin kautta on mahdollista lähettää käyttäjille kätevästi järjestelmäviestejä erilaisista tapahtumista. Käyttäjille voi lähettää esimerkiksi tiedon hyväksytyistä lomista. Esimiehet ja pääkäyttäjät voivat halutessaan saada automaattisesti ilmoituksen esimerkiksi, kun käyttäjä jää sairaslomalle tai säännöllinen työaika ylittää yli 40 tuntia. Viestityspalvelu löytyy valikosta sijainnista Työkalut | Muut asetukset | Viestiasetukset ja näkyy pääkäyttäjille.

Viestiasetukset on jaettu seitsemään eri osa-alueeseen, joiden alta löytyy erilaisia tapahtumia, joista voi lähettää käyttäjille viestejä. Osa-alueet ovat: Hyväksyntä, Jaksokirjaukset, Liukumat ja ylityöt, Aikapankit, Lomat ja poissaolot, Matkat ja kulut ja Vapaat viestipohjat.

Korteilla voit kätevästi laittaa haluamasi ehdot voimaan ja voit mm. valita milloin viestit lähetetään, mitä aikaväliä tarkastellaan ja mitä tunti- tai päivälajia seurataan. Voit myös luoda vapaamuotoisen viestipohjan, johon voit määrittää itse otsikon ja viestin sisällön.

Järjestelmäviestit lähtevät käyttäjille sähköpostilla. Sellaiset järjestelmäviestit, mitkä ovat aiemmin tulleet tekstiviestitse, tulevat niin myös jatkossa (salasanan lähetys, hylkäysviestit).

Huomioithan, että jatkossa järjestelmäviestien lähetykseen ja hyväksyntä viesteihin liittyvien asetusten hallinta keskitetään viestityspalveluun. Jatkossa myös yleisten asetusten Viestin lähetys hyväksyjille -asetus löytyy viestityspalvelusta Hyväksyntä -välilehdeltä kohdasta: Hyväksyntää odottavat kirjaukset. Vanhat asetukset siirtyvät viestityspalveluun sellaisenaan eikä muutoksia pääkäyttäjiltä tarvita.

Lisätietoja ohjeista.

Kohde- / projektiraporteille uusi ominaisuus

Henkilöiden työajat kohteittain ja Kohteiden työajat henkilöittäin -raporttimalleihin on voi nyt lisätä näkyviin hyväksyntätiedot. Raportilla näet kätevästi suoraan minä päivänä ja mihin kellonaikaan kirjaus on hyväksytty sekä kuka hyväksyi kirjauksen. Raportit löydät valikosta sijainnista Raportit | Kohde/projektiraportit ja ne näkyvät pääkäyttäjille ja hyväksyjille/esimiehille.

Asetuksen saa laitettua päälle raportinluonti sivulla seuraavasti: Avaa Lisävalinnat -osio, laita Näytä tapahtumaerittely –asetus päälle ja valitse Näytä hyväksynnät.

Lisätietoja ohjeista.

Ruotsin kielen tuki leimauslaitteille

Viime päivityksessä lisäsimme ruotsin kielen tuen Kellokorttiin ja nyt ruotsin kielen tuki löytyy myös leimauslaitteilta! Leimauslaitteen oletuskielen vaihto onnistuu leimauslaitteiden hallinnan kautta: Työkalut | Muut asetukset | Leimauslaitteiden hallinta | Muokkaa | Perustiedot | Laitteen oletuskieli.

Oletuskielen vaihtamisen jälkeen laite on käynnistettävä uudelleen, jotta asetus tulee voimaan. Laitteiden uudelleen käynnistämisohjeet löydät seuraavista linkeistä: A10 ja A6.

Mikäli havaitsette käännöksissä vielä puutteita, laitattehan niistä meille tietoa info@kellokortti.fi.


Aiheet:

  • Jaa:

Kellokortti.fi on nykyaikainen pilvipalvelu, jossa työajanseuranta voidaan tehdä leimauslaitteilla, tietokoneella tai matkapuhelimella. Tarjoamme myös innovatiiviset ratkaisut matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun!

Tutustu palveluun

2020 © Kaikki oikeudet pidätetään Kellokortti.fi

Ota yhteyttä

ETSI