Lemonsoft Konserni

Kellokortti kuuluu kotimaiseen Lemonsoft-konserniin.

Tuotteitamme ovat:

Olemme olemassa tehdäksemme toiminnanohjausjärjestelmästä ja siihen liittyvistä palveluista mahdollisimman käyttäjäystävällisiä. Taistelemme huonoa käytettävyyttä vastaan.

Mahdollistamme asiakasyritystemme liiketoiminnan kasvun ratkaisujemme avulla. Uskomme, että meidän avulla asiakasyrityksemme tekevät parempaa tulosta ja saavat alan parhaan asiakaskokemuksen.

Meitä on noin 110 henkeä ja liikevaihtomme on 15 miljoonaa euroa. Meille on myönnetty Bisnoden AAA-luokitus ja Kauppalehden Menestyjät- ja Kasvuyritys-sertifikaatit. P-analyysissa olemme saavuttaneet kouluarvosanana täyden kympin vuodesta 2014 lähtien. Taloudellinen menestys antaa meille mahdollisuuden jatkaa voimakasta kehitystyötä jatkossakin ja asiakkaillemme päin olemme luotettava kumppani. Olemme oman alamme nopeiten kasvava toimija ja teemme sen kannattavasti.

Asiakasmäärämme on yli 6.000 ja olemme mukana yli 50.000 käyttäjän arjessa.

Liity mukaan ja hyödy yhteistyöstä!

Lemonsoft Oy
Vaasanpuistikko 20 A
65170 Vaasa

Vaihde: 010 328 1000
Service Desk: 010 328 1010

 

Kellokortti.fi on nykyaikainen pilvipalvelu, jossa työajanseuranta voidaan tehdä leimauslaitteilla, tietokoneella tai matkapuhelimella. Tarjoamme myös innovatiiviset ratkaisut matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun!

Tutustu palveluun

2020 © Kaikki oikeudet pidätetään Kellokortti.fi

Ota yhteyttä

ETSI