Päivärahat ja kilometrikorvaukset sähköisellä hyväksynnällä

Automaattisen päivärahalaskennan ansiosta matkalaskut saadaan nopeasti hyväksyttäväksi ja seuraavaan palkanmaksuun. Palvelumme ymmärtää myös ateriasäännöt, yömatkarahat ja ateriakorvaukset. Kilometrikorvauksia voi hakea omalle ajoneuvolle, muulle kulkuneuvolle tai käyttöetuautolle. Matkalaskupalvelumme ymmärtää myös erilaiset ajolisät. Kun matkalasku on valmis, se lähetetään tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi yrityksen sääntöjen mukaisesti. Laskun mukana kulkee aina siihen liittyvät liitteet, joten hyväksyjällä on käytettävissään kaikki tarpeellinen hyväksynnän tekemiseen.

Matkakulujen hallinta

Monissa yrityksissä matkakulujen käsittelyyn käytetään aikaa niin paljon, että yksittäisen matkalaskun käsittelykustannukset voivat nousta kymmeniin euroihin. Matkalaskuohjelmalla voidaan säästää suuria summia varsinkin jos matkoja tehdään usein.

Tiesitkö, että päivärahojen, ateriakorvausten ja kilometrikorvausten kulut voidaan myös kohdistaa tiettyyn asiakkaaseen tai projektiin, jolloin ne siirtyvät työaikatietojen kanssa laskutukseen ja palkanlaskentaan?

Matkalasku heti kulun synnyttyä

Ei enää pitkien lomakkeiden toimittamista! Kellokortin selkeässä käyttöliittymässä teet matkalaskun helposti ja nopeasti heti kulun synnyttyä – sekä sovelluksessa että selaimella. Automaattisen päivärahalaskennan ansiosta matkalaskut saadaan nopeasti hyväksyttäväksi ja seuraavaan palkanmaksuun.

Matkalaskuun kirjataan aina matkan alkamis- ja päättymisajankohdat, matkakohde ja matkan tarkoitus. Palvelumme laskee näiden perusteella päivärahat automaattisesti oikein voimassa olevien säädösten mukaisesti. Se myös ymmärtää ateriasäännöt, yömatkarahat ja ateriakorvaukset.

Kilometrikorvaukset aina uusimpien säädösten mukaisesti

Kellokortin avulla saat laskettua kilometrikorvaukset täsmällisesti. Kilometrikorvauksia voi hakea voimassa olevien säädösten mukaisesti omalle ajoneuvolle, muulle kuluneuvolle tai käyttöetuautolle.

Palveluun määritetään ajoreitti ja ajettujen kilometrien määrä. Matkalaskupalvelumme ymmärtää myös erilaiset ajolisät kuten mahdollisten lisämatkustajien määrän, yli 80kg taakan, perävaunun käytön tai metsäautotiellä ajon.

Tehokkuutta matkalaskujen sähköisestä hyväksynnästä

Kiertävätkö matkalaskut teillä vielä pöydän nurkalta toiselle? Sähköinen hyväksyntä tehostaa matkalaskujen käsittelyä. Kun matkalasku on valmis, se lähetetään tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi yrityksen hyväksymissääntöjen mukaisesti esimerkiksi matkustajan esimiehelle tai projektivastaavalle.

Kätevään liitearkistoon talletat kuitit korvattavista kuluista, kuten hotelli- ja ravintolakulut, taksikuitit ja muut laskutuskelpoiset kulut. Laskun mukana kulkee aina siihen liittyvät liitteet, joten hyväksyjällä on käytettävissä kaikki tarpeellinen tieto hyväksynnän tekemiseen.

Matkalaskut suoraan palkanlaskentaan

Hyväksynnän jälkeen matkalaskuista on tulostettavissa kätevä raportti, josta löytyy kootusti tieto henkilön matkalaskuista halutulta ajanjaksolta. Raportilta näet eriteltynä matkapäivät, niistä syntyneet korvaukset, kilometrikorvaukset sekä matkalaskun muut kulut.

Hyväksytyt matkalaskut voidaan toimittaa joko itse palkanlaskentaan tai ne voidaan siirtää integraatiolla automaattisesti seuraavaan palkanlaskuun tositteiden kera.

Tärkeimmät ominaisuudet

Automaattinen päivärahalaskenta

Kilometrikorvaukset ja ajolisät

Liitearkisto kuittien säilyttämiseen

Matkalaskujen kohdistus asiakkaille tai projekteille

Matkalaskuraportti palkanlaskentaan

Sähköinen hyväksyntä laskuille

Kustannustehokas työajanseuranta

Kellokortti on joustava ja monipuolinen ratkaisu työajanseurantaan kaikille toimialoille. Hinnoittelun pohjana on aktiivisten käyttäjien määrä ja valitut ominaisuudet.

LASKE TARJOUS