019 346 440 | myynti@kellokortti.fi | Varaa etäesittely
Kellokortti.fi matkalasku - sähköistä matkalaskut helposti

Automaattinen päivärahalaskenta

Ei enää pitkien lomakkeiden toimittamista! Kellokortti.fi-palvelun selkeässä käyttöliittymässä teet matkalaskun helposti ja nopeasti heti kulun synnyttyä. Automaattisen päivärahalaskennan ansiosta matkalaskut saadaan nopeasti hyväksyttäväksi ja seuraavaan palkanmaksuun.

Matkalaskuun kirjataan aina matkan alkamis- ja päättymisajankohdat, matkakohde ja matkan tarkoitus. Palvelumme laskee näiden perusteella päivärahat automaattisesti oikein voimassa olevien säädösten mukaisesti. Se myös ymmärtää ateriasäännöt, yömatkarahat ja ateriakorvaukset.

Kilometrikorvaukset tarkasti

Kellokortti.fi-palvelun avulla saat laskettua kilometrikorvaukset täsmällisesti. Kilometrikorvauksia voi hakea voimassa olevien säädösten mukaisesti omalle ajoneuvolle tai käyttöetuautolle.

Palveluun määritetään ajoreitti ja ajettujen kilometrien määrä. Matkalaskupalvelumme ymmärtää myös erilaiset ajolisät kuten mahdollisten lisämatkustajien määrän, yli 80kg taakan, perävaunun käytön tai metsäautotiellä ajon.

Matkalaskujen sähköinen hyväksyntä

Kiertävätkö matkalaskut teillä vielä pöydän nurkalta toiselle? Sähköinen hyväksyntä tehostaa matkalaskujen käsittelyä. Kun matkalasku on valmis, se lähetetään tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi yrityksen hyväksymissääntöjen mukaisesti esimerkiksi matkustajan esimiehelle tai projektivastaavalle.

Kätevään liitearkistoon talletat kuitit korvattavista kuluista, kuten hotelli- ja ravintolakulut, taksikuitit ja muut laskutuskelpoiset kulut. Laskun mukana kulkee aina siihen liittyvät liitteet, joten hyväksyjällä on käytettävissä kaikki tarpeellinen tieto hyväksynnän tekemiseen.

MATKALASKUT SUORAAN PALKANLASKENTAAN

Hyväksynnän jälkeen matkalaskuista on tulostettavissa kätevä raportti, josta löytyy kootusti tieto henkilön matkalaskuista halutulta ajanjaksolta. Raportilta näet eriteltynä matkapäivät, niistä syntyneet korvaukset, kilometrikorvaukset sekä matkalaskun muut kulut.

Hyväksytyt matkalaskut voidaan toimittaa joko itse palkanlaskentaan tai ne voidaan siirtää integraatiolla automaattisesti seuraavaan palkanlaskuun tositteiden kera.

Päivärahojen, ateriakorvausten ja kilometrikorvausten kulut voidaan myös tarvittaessa kohdistaa tiettyyn asiakkaaseen tai projektiin, jolloin ne siirtyvät työaikatietojen kanssa myös laskutukseen ja palkanlaskentaan.

»Lue lisää integraatioista ...

TEHOSTA TOIMINTAA SÄHKÖISTÄMÄLLÄ MATKALASKUJEN KÄSITTELY. SELKEÄ KÄYTTÖLIITTYMÄ JA AUTOMAATTINEN PÄIVÄRAHALASKENTA!