019 346 440 | myynti@kellokortti.fi | Varaa etäesittely
Työaikakalenteri - visuaalinen tapa työaikatietojen hallintaan

Joustavin tapa seurata työaikaa

Kellokortti.fi-palvelussa työaikaleimaukset voi tehdä millä tahansa matkapuhelimella. Älypuhelimille rakennettu selainpohjainen leimausliittymä toimii kaikilla nykyaikaisilla puhelimilla. Vanhempien puhelinten käyttäjiäkään ei ole unohdettu - leimata voi myös tekstiviestillä.

  • aina valmiina leimaukseen
  • leimaukset missä tahansa
  • leimaushetken katuosoite mukaan leimaukseen
  • toimii kaikilla puhelimilla

Puhelinleimausta voi käyttää ainoana leimaustapana, tai sillä voi täydentää muita leimaustapoja. Voit esimerkiksi leimata aamulla sisään leimauslaitteella ja iltapäivällä ulos matkapuhelimella.

Mobiilileimaus puhelimella

Puhelimen etu leimauslaitteeseen verrattuna on sen saavutettavuus. Puhelin on aina mukana - aina valmiina ottamaan vastaan työaikaleimauksen.

Kellokortti.fi -palvelussa puhelin toimii kuten muutkin leimauslaitteet. Sillä voidaan leimata sisään ja ulos. Leimauksen yhteydessä voidaan myös tarvittaessa antaa seurantakohteita, esimerkiksi projekti tai asiakas. Käyttäjä voi myös kirjoittaa leimaukselle selityksen, joka siirtyy raporteille asti

Paikkatieto mukaan

Paikkatietoinen työajanseuranta poistaa matkapuhelimen käyttöön liittyvän epävarmuuden tuomalla mukaan GPS-koordinaatit ja leimauksen lähiosoitteen. Se on helppokäyttöinen, nopea, edullinen ja luotettava ratkaisu liikkuvan työn seurantaan ja esimerkiksi tarkan laskutustiedon keräämiseen.

Työaikakalenteri mobiilissa

Kellokortti.fi Mobiili sisältää myös matkapuhelimelle räätälöidyn version työaikakalenterista. Sen avulla työaikatapahtumien teko ja muokkaus on yhtä helppoa kuin nettiselaimellakin.

Mobiilikalenterissa on käytettävissä samat perustiedot (asiakkaat, projektit, työnumerot) kuin nettiselainversiossakin. Kalenterista näet myös liukumasaldon kehityksen sekä Työaikatulkin laskemat palkkatapahtumat

Mobiilikalenterissa voit täydentää muilla tavoilla tehtyjä leimauksia (esim. kohdistaa projektille). Kalenteria voi myös käyttää ensisijaisena kirjaustapana ja kirjata työajat jälkikäteen.

MATKAPUHELIN ON KUSTANNUSTEHOKAS TAPA SEURATA TYÖAIKAA. PYYDÄ TARJOUS TEILLE SOPIVASTA RATKAISUSTA.