019 346 440 | myynti@kellokortti.fi | Varaa etäesittely
Kellokortti.fi MINI - selkeä ja helppo työaikakalenteri

Seuraa helposti työtunteja

Työaikalaki velvoittaa työnantajan kirjaamaan ylös kaikki työntekijöiden tekemät tunnit ja niistä suoritetut korvaukset. Tämän velvollisuuden täyttäminen aiheuttaa haasteita usein jo pienissäkin yrityksissä.

Olemme suunnitelleet Kellokortti.fi MINI -palvelun erityisesti pienempien yritysten työajanseurannan tarpeita ajatellen. Palvelu on käytettävissä sekä tietokoneella että mobiilisti, joten se taipuu joustavasti myös liikkuvien työntekijöiden tarpeisiin.

Liukumilla joustoa työelämään

Monilla työpaikoilla on halu siirtyä liukuvampaan työaikaan, sillä se helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista ja työhyvinvointia. Käytännössä se tarkoittaa sähköisen työajanseurannan käyttöönottoa. Olemmekin pitäneet huolen, että Kellokortti.fi MINI -palvelulla liukumien määrittäminen ja seuraaminen on helppoa.

Kohdista työtunnit kustannuspaikoille

Työtuntien kohdentaminen kustannuspaikoille on hyödyllinen ominaisuus erityisesti yrityksille, jotka haluavat seurata eri paikkoihin kohdistettua työaikaa ja hyödyntää kerättyä tietoa laskutuksessa. Palvelustamme saat aina selkeät raportit siitä, kuinka paljon kustannuspaikkaan on kirjattu työtunteja ja ketkä työntekijät ovat sen parissa työskennelleet.

Tee matkalaskujen tekemisestä ja hyväksymisestä helpompaa

Perinteiset matkalaskut ovat usein turhauttavia ja aikaa vieviä sekä työntekijälle että työnantajalle. Sähköistämällä matkalaskut saavutetaan monia hyötyjä. Kulujen ja kuittien lisääminen on helppoa jo matkan aikana.

Palvelumme ohjaa täyttämään tiedot oikein sekä laskee päivärahat, ateriakorvaukset ja kilometrikorvaukset automaattisesti. Näin tehostetaan ajankäyttöä ja vähennetään virheitä. Palvelu myös kokoaa kaiken matkoihin liittyvän tiedon samaan paikkaan, jolloin matkalaskujen hyväksyminen on helpompaa.

TUTUSTU OMINAISUUKSIIN TARKEMMIN OMINAISUUSVERTAILUSSA JA KOKEILE PALVELUA MAKSUTTA 14 PV