Testaa ilmaiseksi!

Saat palvelun maksuttomaan koekäyttöön vain muutamalla klikkauksella. Työaikalaki velvoittaa työnantajan kirjaamaan ylös kaikki työntekijöiden tekemät tunnit ja niistä suoritetut korvaukset. Tämän velvollisuuden täyttäminen aiheuttaa haasteita usein jo pienissäkin yrityksissä.

Seuraa helposti työtunteja

Työajanseurantaa voidaan tehdä sekä tietokoneella että mobiilisti. Palvelulla seuraat helposti työntekijöidesi työtunteja ja näet raportilta selkeän kokonaiskuvan tuntien jakautumisesta. Se taipuu liikkuvien työntekijöiden tarpeisiin ja puhelimella tehtäviin leimauksiin voidaan liittää mukaan GPS-koordinaatit ja leimauksen lähiosoite.

Liukumilla joustoa

Monilla työpaikoilla on halu siirtyä liukuvampaan työaikaan, sillä se helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista sekä työhyvinvointia. Käytännössä se tarkoittaa sähköisen järjestelmän käyttöönottoa. Olemmekin pitäneet huolen, että Kellokortti Mini työajanseuranta -palvelulla liukumien määrittäminen ja seuraaminen on helppoa.

Kohdista työtunnit kustannuspaikoille

Työtuntien kohdentaminen kustannuspaikoille on hyödyllinen ominaisuus erityisesti yrityksille, jotka haluavat seurata työaikaa tarkemmin ja hyödyntää tietoa laskutuksessa. Palvelustamme saat aina selkeät raportit siitä, kuinka paljon kustannuspaikkaan on kirjattu työtunteja ja ketkä työntekijät ovat sen parissa työskennelleet.

Matkalaskut helposti

Perinteiset matkalaskut ovat usein turhauttavia ja aikaa vieviä sekä työntekijälle että työnantajalle. Sähköistämällä matkalaskut saavutetaan monia hyötyjä. Kulujen ja kuittien lisääminen on helppoa jo matkan aikana.

Palvelumme ohjaa täyttämään tiedot oikein sekä laskee päivärahat, ateriakorvaukset ja kilometrikorvaukset automaattisesti. Näin tehostetaan ajankäyttöä ja vähennetään virheitä. Palvelu myös kokoaa kaiken matkoihin liittyvän tiedon samaan paikkaan, jolloin matkalaskujen hyväksyminen on helpompaa. Lue lisää matkalaskuista!

Tärkeimmät ominaisuudet

Olemme suunnitelleet Kellokortti Mini -palvelun erityisesti pienempien yritysten työajanseurannan tarpeisiin.

Viikkojen valmismerkintä ja hyväksyntä

Leimaus mobiilissa tai selaimessa

Kohdeseuranta kustannuspaikoille

Työaikaraportit

Selkeä kalenterinäkymä

Sähköiset matkalaskut

Kustannustehokas työajanseuranta

Kellokortti on joustava ja monipuolinen ratkaisu työajanseurantaan kaikille toimialoille. Hinnoittelun pohjana on aktiivisten käyttäjien määrä ja valitut ominaisuudet.

LASKE TARJOUS