Selkeä kalenterinäkymä

Kellokortti-palvelun helppokäyttöinen kalenterinäkymä on kerännyt kehuja. Tuntikirjaukset näkyvät yhdessä ja samassa paikassa leimaustavasta riippumatta.

Helpot leimauslaitteet

Leimauslaitteet ovat toimivia ja helppoja käyttää. Laitteet toimivat nopeasti, vaikka verkkoyhteys ei olisikaan kunnossa.

Työajanseuranta matkapuhelimella

Mobiilileimaus on edullinen ja luotettava ratkaisu liikkuvan työn seurantaan ja esimerkiksi tarkan laskutustiedon keräämiseen. Mukaan voidaan myös liittää paikkatieto!

Projektiseurannalla tehokkuutta

Kellokortti-palvelulla kohdistat työtunnit projekteille ja kustannuspaikoille. Monitasoinen seuranta ja selkeät raportit auttavat toiminnan kehittämisessä.

Monipuolinen raportointi

Palvelussa on selkeät ja monipuoliset raportit sekä käyttäjille että pääkäyttäjälle. Raportit voi rajata henkilön tai henkilöryhmän mukaan ja ne voi ottaa halutulta aikaväliltä.

Alan paras TES-tulkinta

Työaika, ylityöt ja lisät saadaan käden käänteessä palkanlaskentaan joustavan TES-tulkinnan avulla. Palkkarobottiimme voidaan rakentaa työehtosopimuksen ja paikallisten käytäntöjen mukainen säännöstö, jonka avulla kirjatusta työajasta muodostetaan palkanlaskennan tapahtumia. Tapahtumat saadaan raporteille tai siirtoaineistolla suoraan palkanlaskentaohjelmaan.

Palkkatapahtumat helposti palkanlaskentaan

Palkkarobotilla lasketut palkkatapahtumat voidaan raportoida henkilöittäin, työaikaryhmittäin ja palkkalajeittain halutulta aikaväliltä. Palkkatapahtumista voidaan Kellokortti-palvelussa myös muodostaa valmis siirtotiedosto, joka saadaan sellaisenaan siirrettyä suoraan palkanlaskennan järjestelmään.

Lue lisää palkkarobotista

Lomasuunnittelu ja poissaolot

Kellokortti osaa lomapäiväsäännöt ja huolehtii lomapäivien riittävyydestä, jolloin työntekijöiden lomien suunnittelu ja hyväksyntä on helppoa. Palvelu laskee työntekijöiden lomapäiväkertymät automaattisesti.

Työntekijöiden paikallaolotieto reaaliaikaisesti

Kellokortti-työajanseurantapalvelu Sentraalista näet henkilöstön paikallaolotilanteen helposti ja reaaliaikaisesti. Automaattisesti päivittyvän listan voit avata tietokoneen selaimessa ja pitää päällä vaikka koko päivän.

Selkeät resurssinäkymät

Työajanseurannassa on tärkeää pystyä näkemään, mihin työtehtäviin henkilöstöllä kuluu aikaa ja kuinka paljon aikaa käytetään ei-laskutettavaan työhön.

Matkalaskut kätevästi

Säästä kustannuksia sähköistämällä matkalaskut. Matkustaja voi tehdä kirjaukset itse heti, kun kulu on syntynyt. Päivärahat, kilometrikorvaukset ja matkakulut lasketaan automaattisesti ja voidaan myös tarvittaessa kohdistaa tiettyyn asiakkaaseen tai projektiin.

Kulut ja kuitit sähköisesti

Yrityksen työntekijöille syntyy usein kuluja matkoista ja muista työn suorittamiseen liittyvistä ostoista. Kaikista kuluista ja kuiteista saadaan tosite kirjanpitoon, kun ne tallennetaan Kellokortti-palveluun.

Kellokortti Pro ominaisuudet

Kellokortti on palvelu, jossa työajanseuranta voidaan tehdä leimauslaitteilla, tietokoneella tai matkapuhelimella. Tarjoamme myös innovatiiviset ratkaisut mm. matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun. Palvelumme on käytössä jo yli 1000 suomalaisessa yrityksessä ja yhteisössä.

Kattava ratkaisu työajanseurantaan

Työajan seuraaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Kellokortti on kattava palvelupaketti, joka tarjoaa selkeän näkymän ja parhaat työkalut yrityksesi työajanseurantaan ja raportit toiminnan tehostamiseen.

LUE ASIAKASTARINOITA

Kuinka kustannustehokas ratkaisu?

Haluatko tietää työajanseurannan ratkaisun kulut juuri sinun organisaatiossasi? Tarjouslaskuri laskee käyttäjämäärän ja kirjaustavan perusteella tarjouksen. Tutustu tarjouslaskuriin!

LASKE TARJOUS

Työajanseurantaa lukuisilla toimialoilla

Kellokortilla on yhteensä yli 1000 asiakasyritystä. Käyttäjiä on 30 000. Kuukaudessa yhteensä 1 200 000 leimaustapahtumaa. Kiinnostuitko? Varaa ilmainen etäesittelyaikasi kalenterista.

VARAA ETÄDEMO