Kalenterista näet kaikki työajanseurannan tiedot

Kellokortin selkeä ja helppokäyttöinen kalenterinäkymä on kerännyt valtavasti kehuja käyttäjiltämme. Se näyttää kalenteriin merkityt työajat helposti muokattavassa muodossa. Yksittäisen käyttäjän käyttäjäoikeudet määrittävät sen mitä tietoja näkyy sekä mitä kaikkea näkymässä voi muokata.

Työaikakalenterista on moneksi

Työaikakalenteri on tehokas työkalu, jolla kohdistat tunnit eri projekteihin vaivatta. Monipuolisessa, selaimella toimivassa liittymässä työaikakirjauksia voidaan korjata, täydentää ja poistaa joustavasti. Kun viikon tunnit on kirjattu ja tarkistettu, ne lähetetään eteenpäin hyväksyttäväksi yhdellä klikkauksella.

Vaivaton työaikojen muokkaus

Sisään- ja ulosleimaukset luovat tapahtumia työaikakalenteriin. Tapahtumien muokkaus on yksinkertaista. Kalenteri toimii samalla tavalla kuin tietokonekalenterit yleensäkin. Voit siirtää, venyttää, poistaa ja tehdä uusia tapahtumia muutamalla hiiren klikkauksella. Uuden tapahtuman voi tehdä kalenteriin hiirellä halutun aikavälin maalaamalla. Jos käyttäjällä on oikeudet tehdä kirjauksia itse, avautuu näkyviin kirjausikkuna, jonne voidaan antaa työaikakirjauksen tiedot: selitys, kellonajat, työvuoro ja seurantakohteet.

Käyttöoikeudet tarpeidesi mukaan

Käyttöliittymän ulkoasu muuttuu käyttäjän saamien käyttöoikeuksien mukaan. Peruskäyttäjä näkee siellä vain omat työtuntinsa, kuten liukumasaldot ja työaikapankin. Käyttäjälle voidaan myös antaa valtuudet muokata niitä. Hyväksyjät käyttävät selainliittymää tuntien hyväksymiseen tai hylkäämiseen sekä seurantaan. Pääkäyttäjä voi myös helposti muuttaa järjestelmän asetuksia.

Kaikkia näkymiä voidaan tarvittaessa mukauttaa. Jos työajan seuraaminen kohteittain ei ole tarpeen, voidaan asiakas- ja projektitiedot myös piilottaa kokonaan. Kirjaukselle on myös mahdollista lisätä omia vapaavalintaisia kenttiä.

Kalenterista näet kaikki työajanseurannan tiedot

Työaikapankkien tilanne

Työaikakalenterilta seuraat liukumasaldojen ja työaikapankkien kehitystä.

Poissaolot, vapaat ja lomat

Työaikakalenterilta pääset tarkastelemaan ja luomaan lomia ja poissaoloja.

Matkalaskut

Työaikakalenterilta voit luoda uuden matkalaskun.

Viikon hyväksyntä

Viikko voidaan merkitä valmiiksi ja hyväksytyksi suoraan kalenterilta.

Kohdeseuranta

Kohdista tunteja projekteille ja kustannuspaikoille sekä kirjaa lisätiedot.

Palkkatapahtumat

Palkkarobotti laskee ylityöt ja lisät. Palkkatapahtuvat näkyvät suoraan kalenterilla.

Kustannustehokas työajanseuranta

Kellokortti on joustava ja monipuolinen ratkaisu työajanseurantaan kaikille toimialoille. Hinnoittelun pohjana on aktiivisten käyttäjien määrä ja valitut ominaisuudet.

LASKE TARJOUS