Kirjaa työaikasi ajasta tai paikasta riippumatta

Kellokortin mobiili tarjoaa ratkaisun työajan kirjaamiseen missä ja milloin vain. Liikkuvassa työssä voit tehdä leimaukset esimerkiksi heti kohteeseen saavuttuasi. Mobiilikäyttöön suunniteltu nykyaikainen käyttöliittymä tarjoaa helpon ja nopean tavan kirjauksien merkintään, muokkaukseen ja hyväksyntään. Voit lisätä myös matkakulut reaaliaikaisesti.

Joustavin leimaus mobiilisti

Puhelimen etu leimauslaitteeseen verrattuna on sen saavutettavuus. Puhelin on aina mukana ja toimii kuten muutkin leimauslaitteet. Sillä voidaan leimata sisään ja ulos. Leimauksen yhteydessä voidaan myös tarvittaessa antaa seurantakohteita, esimerkiksi projekti tai asiakas. Käyttäjä voi myös kirjoittaa leimaukselle selityksen, joka siirtyy raporteille asti.

Puhelinleimausta voi käyttää ainoana leimaustapana tai muita leimaustapoja täydentävänä ominaisuutena. Työntekijä voi esimerkiksi leimata aamulla sisään leimauslaitteella ja iltapäivällä ulos matkapuhelimella.

Lisätietoa GPS-paikannuksella

Paikkatietoinen työajanseuranta poistaa matkapuhelimen käyttöön liittyvän epävarmuuden tuomalla mukaan GPS-koordinaatit ja leimauksen lähiosoitteen. Se on helppokäyttöinen, nopea, edullinen ja luotettava ratkaisu liikkuvan työn seurantaan sekä tarkan laskutustiedon keräämiseen.

Työaikakalenteri aina mukana

Kellokortti Mobiili sisältää myös matkapuhelimelle räätälöidyn version työaikakalenterista. Sen avulla työaikatapahtumien teko ja muokkaus on yhtä helppoa kuin nettiselaimellakin.

Mobiilikalenterissa on käytettävissä samat perustiedot (asiakkaat, projektit, työnumerot) kuin nettiselainversiossakin. Kalenterista näet myös liukumasaldon kehityksen sekä Palkkarobotin laskemat palkkatapahtumat.

Mobiilikalenterissa voit täydentää muilla tavoilla tehtyjä leimauksia (esim. kohdistaa projektille). Kalenteria voi myös käyttää ensisijaisena kirjaustapana ja kirjata työajat jälkikäteen.

Matkapuhelimen edut leimauslaitteena

Aina valmis leimaukseen

Puhelimen etu leimauslaitteeseen verrattuna on sen saavutettavuus. Puhelin on aina mukana – aina valmiina ottamaan vastaan työaikaleimauksen

Leimaukset missä tahansa

Puhelimella tehtävät työaikakirjaukset eivät ole sidoksissa paikkaan. Puhelimella voit leimata joustavasti ollessasi vaikkapa asiakaskäynneilla, etätöissä tai työmatkalla.

Näe leimaushetken katuosoite

Paikkatietoinen työajanseuranta lisää leimausten luotettavuutta tuomalla mukaan GPS-koordinaatit ja leimauksen lähiosoitteen. Sillä voidaan varmistaa, että työ on suoritettu sovitussa kohteessa.

Toimii kaikilla puhelimilla

Älypuhelimille rakennettu selainpohjainen leimausliittymä ja sovellukset toimivat kaikilla älypuhelimilla. Vanhempien puhelinten käyttäjiäkään ei ole unohdettu – leimata voi myös tekstiviestillä.

Kustannustehokas työajanseuranta

Kellokortti on joustava ja monipuolinen ratkaisu työajanseurantaan kaikille toimialoille. Hinnoittelun pohjana on aktiivisten käyttäjien määrä ja valitut ominaisuudet.

LASKE TARJOUS