Työajanseuranta kaikille toimialoille

Kellokortti on palvelu, jossa työajanseuranta voidaan tehdä leimauslaitteilla, tietokoneella tai matkapuhelimella. Tarjoamme myös innovatiiviset ratkaisut mm. matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun. Palvelumme on käytössä jo yli 1000 suomalaisessa yrityksessä ja yhteisössä.

 

Kattava ratkaisu työajanseurantaan

Työajan seuraaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Kellokortti on kattava palvelupaketti, joka tarjoaa selkeän näkymän ja parhaat työkalut yrityksesi työajanseurantaan ja raportit toiminnan tehostamiseen. Lisää ominaisuuksista on kerrottu Ominaisuudet sivuilla.

Työajanseurannan kustannustehokas ratkaisu?

Haluatko tietää työajanseurannan ratkaisun kulut juuri sinun organisaatiossasi? Tarjouslaskuri laskee käyttäjämäärän ja kirjaustavan perusteella tarjouksen. Tutustu tarjouslaskuriin!

Työajanseuranta lukuisille toimialoille

Kellokortilla on yhteensä yli 1000 asiakasyritystä. Käyttäjiä on 25 000. Kuukaudessa yhteensä 800 000 leimaustapahtumaa. Kiinnostuitko? Varaa ilmainen etäesittelyaikasi kalenterista.

Joustavin leimaus matkapuhelimella

Puhelinleimausta voi käyttää ainoana leimaustapana tai muita leimaustapoja täydentävänä ominaisuutena. Työntekijä voi esimerkiksi leimata aamulla sisään leimauslaitteella ja iltapäivällä ulos matkapuhelimella.

Työajanseuranta alan parhaalla TES-tulkilla

Työaika, ylityöt ja lisät saadaan käden käänteessä palkanlaskentaan joustavan TES-tulkinnan avulla. Palkkarobottiimme voidaan rakentaa työehtosopimuksen ja paikallisten käytäntöjen mukainen säännöstö, jonka avulla kirjatusta työajasta muodostetaan palkanlaskennan tapahtumia. Tapahtumat saadaan raporteille tai siirtoaineistolla suoraan palkanlaskentaohjelmaan.

Työajanseurannan tiedot palkanlaskentaan

Palkkarobotilla lasketut palkkatapahtumat voidaan raportoida henkilöittäin, työaikaryhmittäin ja palkkalajeittain halutulta aikaväliltä. Palkkatapahtumista voidaan Kellokortti-palvelussa myös muodostaa valmis siirtotiedosto, joka saadaan sellaisenaan siirrettyä suoraan palkanlaskennan järjestelmään.

Matkalaskut kätevästi

Säästä kustannuksia automatisoimalla matkalaskut ja työajanseuranta tien päällä. Matkustaja voi tehdä kirjaukset itse heti, kun kulu on syntynyt. Päivärahat, kilometrikorvaukset ja matkakulut lasketaan automaattisesti ja voidaan myös tarvittaessa kohdistaa tiettyyn asiakkaaseen tai projektiin.

Lomasuunnittelu ja poissaolot osana työajanseurantaa

Kellokortti osaa lomapäiväsäännöt ja huolehtii lomapäivien riittävyydestä, jolloin työntekijöiden lomien suunnittelu ja hyväksyntä on helppoa. Palvelu laskee työntekijöiden lomapäiväkertymät automaattisesti.

Tarvitsetko ERP:n työajanseurannan lisäksi?

Kellokortti on osa Lemonsoftia. Lemonsoft tarjoaa ERP ratkaisut usealle eri toimialalle. Tutustu niihin Lemonsoftin omilla kotisivuilla.