Reaaliaikainen läsnäoloseuranta

Sentraalista näet henkilöstön läsnäolotilanteen reaaliaikaisesti. Se on automaattisesti päivittyvä lista, jonka voit avata selaimeen ja pitää päällä vaikka koko päivän.

Kellokortin pääkäyttäjä voi tehdä omia henkilöstölistoja ja välittää verkkolinkin niitä tarvitseville henkilöille. Oman listan voi siis tehdä esim. työnjohtajille ja puhelinkeskukselle. Listan voi ryhmitellä vaikka osastoittain. Lisäksi voidaan valita mitkä osastot tai kustannuspaikat listassa näkyvät.

Läsnäoloseurannasta apua ongelmatilanteissa

Lista työpaikalla olevista työntekijöistä on hyödyllinen apuväline monissa tilanteissa. Mitä enemmän työntekijöitä on, sen hankalampi on hahmottaa läsnäolijat. Sentraali esimerkiksi tietää, onko jokin tietty henkilö jo saapunut työpaikalle. Mahdollisissa vaaratilanteissa tiedät myös ketkä ovat työpaikalla ja paljonko heitä on. Voit siis esimerkiksi tulipalon syttyessä tarkistaa, että kaikki ovat turvassa.

Kustannustehokas työajanseuranta

Kellokortti on joustava ja monipuolinen ratkaisu työajanseurantaan kaikille toimialoille. Hinnoittelun pohjana on aktiivisten käyttäjien määrä ja valitut ominaisuudet.

LASKE TARJOUS