Lomasuunnittelu nykyaikaan

Kellokortti-palvelun lomasuunnittelun avulla lomalaskenta käy käden käänteessä. Käytössäsi on selkeä ja kätevä kalenterinäkymä, jossa lomat ja muut poissaolot suunnitellaan ja hyväksytään. Järjestelmä osaa lomapäiväsäännöt ja huolehtii lomapäivien riittävyydestä, jolloin suunnittelu on hyvin vaivatonta.

Kalenteri osaa laskea henkilökohtaiset lomapäiväkertymät automaattisesti. Palvelu kertoo selkeästi, kuinka monta päivää lomia on käytettävissä ja kuinka suunniteltu loma kuluttaa lomakertymää – lauantait ja pyhäpäivät huomioiden.

Ilmoita kaikki lomat ja poissaolot yhdellä kertaa

Lomasuunnitelmat kirjataan jaksokirjauksena, jonka avulla voit syöttää koko lomajakson helposti yhdellä kertaa. Lomapäivät, viikonloput ja pyhäpäivät huomioidaan automaattisesti oikein.

Jaksokirjauksena voit kirjata myös muut poissaolot – pitkät liukumavapaat, ylityövapaat tai sairaslomat. Kun poissaolot on kirjattu järjestelmään etukäteen, esimies näkee helposti resurssien saatavuuden suunnittelunäkymästä.

Käyttöoikeuksien mukaan työntekijät voivat itse suunnitella lomansa. Tämän jälkeen esimies tarkistaa, muokkaa, hyväksyy tai hylkää tehdyt lomaehdotukset. Asetuksilla voidaan myös määrittää, näkevätkö käyttäjät vain omat poissaolonsa vai esimerkiksi oman ryhmän tai koko yrityksen lomat.

Tärkeimmät ominaisuudet

Lomien suunnittelu

Voit syöttää koko lomajakson helposti yhdellä kertaa. Lomapäivät, viikonloput ja pyhäpäivät huomioidaan automaattisesti oikein

Lomapäiväkertymät

Palvelumme osaa lomapäiväsäännöt ja huolehtii lomapäivien riittävyydestä ja näyttää ne käyttäjille.

Poissaolojen kirjaus

Palveluun voidaan kirjata myös muut poissaolot etukäteen, esim. pitkät liukumavapaat, ylityövapaat tai sairaslomat.

Lomien näkyvyys

Asetuksilla voidaan määrittää, näkevätkö käyttäjät vain omat poissaolonsa vai esimerkiksi oman ryhmän tai koko yrityksen poissaolot.

Selkeä resurssinäkymä

Palvelumme tarjoaa selkeän kokonaisnäkymän, jossa lomat ja muut poissaolot suunnitellaan ja josta esimies näkee resurssien saatavuuden yhdellä vilkaisulla.

Sähköinen hyväksyntä

Käyttöoikeuksien mukaan työntekijät voivat itse suunnitella lomansa, jolloin esimies tarkistaa, muokkaa, hyväksyy tai hylkää tehdyt lomaehdotukset.

Kustannustehokas työajanseuranta

Kellokortti on joustava ja monipuolinen ratkaisu työajanseurantaan kaikille toimialoille. Hinnoittelun pohjana on aktiivisten käyttäjien määrä ja valitut ominaisuudet.

LASKE TARJOUS