Lakisääteinen työmaaraportointi

Kellokortti RAKSA työajanseuranta palvelulla hoidat rakennustyömaan työajanseurannan ja verottajavaatimukset vaivatta. Palvelussa voidaan ylläpitää olennaisimpia tietoja ja tiedonantovelvollisuuden mukainen rakentamisilmoitus työntekijöistä syntyy nappia painamalla.

Verottajalle lähetettävään aineistoon sisältyy kaikki pakolliset tiedot työmaalla työskennelleistä henkilöistä. Jos työmaalla käytetään Valttikortteja, henkilötiedot siirtyvät palveluun automaattisesti Vastuu Groupin rekisteristä. Niiden rinnalla on mahdollista käyttää myös avaimenperiä tai tarroja.

Palveluun kerätyt tiedot voidaan lähettää verottajalle ilmoitin.fi -palvelun kautta tai Vastuu Groupin työmaarekisteriin. Kellokortti on Vastuu Group Oy:n virallinen partneri ja teemme yhteistyötä varmistaaksemme tietojen luotettavan siirron palveluiden välillä.

Liikkuvan työntekijän matkassa

Pienillä työmailla työskentelevien ja liikkuvien työntekijöiden työajanseuranta onnistuu helposti matkapuhelimella. Se sopii mainiosti myös laskutettavan työajan keräämiseen suoraan työkohteessa.

Matkapuhelinleimausta voidaan käyttää myös pääasiallisena leimaustapana. Käyttäjät voivat kirjata tunnit omalla puhelimellaan, jolloin työaikojen manuaaliset korjaukset jäävät pois. Kaikkia kirjaustapoja voi käyttää ristiin, joten sisäänleimauksen voi tehdä esimerkiksi tekstiviestillä ja ulosleimauksen kiinteällä päätteellä.

Älypuhelimet lisäävät leimaukseen mukaan paikkatiedon, joka näkyy palvelussa leimaushetken katuosoitteena. Näin voidaan varmistaa, että työ on aloitettu oikeassa paikassa. Paikkatieto voidaan myös toimittaa laskutustiedon mukana asiakkaalle.

Rakennustyömaiden omat leimauslaitteet

Kellokortin leimauslaitteet soveltuvat rakennustyömaakäyttöön erinomaisesti. Leimaus voidaan tehdä Valttikortilla tai erikseen ostettavilla avaimenperillä/tarroilla. Leimaustapahtuma kestää muutaman sekunnin eikä vaadi perehdyttämistä. Tarvittaessa työaika voidaan myös kohdistaa litteralle tai työtehtävälle.

Perusleimauksen lisäksi työaika voidaan kohdistaa yhdelle tai useammalle seurantakohteelle. Näin saat raportit litteroittain, projekteittain, työvaiheittain tai asiakkaittain.

Leimaukset laitteella tai matkapuhelimella

Työaikatiedot voidaan kerätä yrityksen tarpeiden mukaan. Valikoimistamme löytyy rakennustyömaakäyttöön suunniteltu helppokäyttöinen leimauslaite. Liikkuvaan työhön tai pienille työmaille suosittelemme mobiilisovellustamme, jolla voidaan myös liittää leimaukseen paikkatieto. Tiedot henkilöistä voidaan kerätä Valttikortilla tai muilla tunnisteilla.

Muodosta aineisto ja lähetä verottajalle

Työmaan päätoteuttajan on ilmoitettava kuukausittain rakennustyömaalla työskentelevät henkilöt Verohallinnolle. Kellokortti-palveluun kerätyt tiedot voidaan lähettää verottajalle ilmoitin.fi -palvelun kautta tai Vastuu Groupin työmaarekisteriin. Jos käytössä on palvelumme TES-tulkinta, myös palkkatapahtumat saadaan palkanlaskentaan automaattisesti.

Tarkista tiedot tietokoneella

Työmaan tietojen ylläpito ja raportointi hoidetaan kätevästi tietokoneella. Palveluumme kuuluu reaaliaikainen läsnäololista ja järjestelmään voi lisätä uusia henkilöitä helposti. Lisäksi työaika voidaan kohdistaa esimerkiksi rakennustyömaan, projektin tai työvaiheen mukaisesti. Tarkkoja raportteja voidaan hyödyntää laskutuksen ja palkanmaksun perusteena.

Tärkeimmät ominaisuudet

Läsnäoloseuranta

Reaaliaikainen lista aina käytettävissäsi – seuraa, ketkä työntekijöistä tulevat paikalle ja milloin he poistuvat.

Viranomaisraportointi

Työaikatiedot voidaan lähettää joko verottajalle ilmoitin.fi -palvelun kautta tai Vastuu Groupin työmaarekisteriin.

Töiden kohdistus

Työt voidaan kohdistaa asiakkaille tai projekteille ja näistä saadaan tarkat raportit. Tämä auttaa palkanmaksua ja laskutusta.

Useita kirjaustapoja

Palvelumme toimii tietokoneella, puhelimella tai rakennustyömaalle suunnitelluilla kiinteillä leimauslaitteilla. Valitse sopivin!

Tuemme Valttikorttia

Leimaus voidaan tehdä Valttikortilla tai muulla tunnisteella, kuten avaimenperällä, jolloin työmaalla työskentelevistä saadaan tiedot.

Paikkatiedot

Älypuhelimilla mukaan voidaan liittää leimauspaikan katuosoite ja hyödyntää tätä tietoa mm. laskutuksessa.

Kustannustehokas työajanseuranta

Kellokortti on joustava ja monipuolinen ratkaisu työajanseurantaan kaikille toimialoille. Hinnoittelun pohjana on aktiivisten käyttäjien määrä ja valitut ominaisuudet.

LASKE TARJOUS