Oivallinen ratkaisu Hollolan kunnalle

Hollola hyödyntää Kellokorttia Peruspalvelukeskus Oivassa, joka tuottaa useiden kuntien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut.

Hollolan kunta on yksi Kellokortti-palvelun lukuisista tyytyväisistä asiakkaista. Kunta toimii isäntäkuntana Peruspalvelukeskus Oivassa, joka tuottaa Hollolan lisäksi Asikkalan, Kärkölän ja Padasjoen kuntien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut.

Usean kunnan alueelle ja lukuisiin toimipisteisiin hajautunut toiminta asettaa omat haasteensa työajanseurannalle. Perinteisten kiinteiden leimauslaitteiden käyttö ei ole kustannuksiltaan eikä toiminnaltaan järkevää.

Sampo Syrjäläinen, Hollolan kunnan tietohallintopäällikkö etsi ongelmaan ratkaisua ja löysi Kellokortin:

“Kellokortti-palvelu oli meille joustava tapa saada haltuun työntekijät, joille ei kannattanut järjestää kiinteätä leimauspäätettä (liikkuva työ, leimauspäätteen kustannukset). Käyttöönotosta esitettiin yksikertainen ja uskottava suunnitelma ja kustannukset olivat maltilliset.”

Hollola näkee monia etuja Kellokortissa

Ongelma on nyt ratkaistu Kellokortti Mobiilipalvelulla. Sen avulla kunta voi hoitaa työajanseurannan niiden henkilöiden osalta, jotka eivät tehtävänsä tai sijaintinsa takia pysty käyttämään kiinteitä työaikapäätteitä. Sampo Syrjäläisen mukaan palvelun muita etuja ovat:

  1. Palvelun helppokäyttöisyys
  2. Paikasta riippumaton työajanseuranta
  3. Palvelun skaalautuvuus, lähdimme liikkeelle muutamalla kymmenellä käyttäjällä ja olemme laajentaneet käyttöä tarpeen mukaan

Tulevaisuuden suunnitelmatkin ovat selvillä:

“Toivon, että voimme edelleen laajentaa palvelun käyttöä tarpeiden mukaan. Meillä on tunnistettu joitakin tarpeita myös kohteille suoritetun työn tarkemmasta seuraamisesta ja toivottavasti löydämme tähän hyvän ratkaisun palvelun avulla.”

Haluatko kuulla lisää aiheesta? Ota yhteyttä myyntiimme.